UP Academy

Door onze kennis uit te breiden en met elkaar te delen, kunnen wij samen groeien. Daarom hebben wij de UP Academy opgericht. In de UP Academy komen verschillende aspecten van de energie- en telecommarkt aan bod. Zo geven wij een energie basis training, een training energie MKB, een training energie Vast & Zeker en een training energie gevorderd.

  • De trainingen zullen plaatsvinden in onze trainingsruimte aan de Rivium 4e Straat 3 te Capelle a/d IJssel van 16:00 tot 19:00 uur.
  • De kosten voor de training verschillen per training.
  • Uiteraard verzorgen wij het eten en drinken.
  • Alle trainingen zullen door Patrick Schilperoord gegeven worden.
flyer training

10 mei: Training energie Basis

De training energie basis is erg interessant voor de beginnende adviseur. Alle aspecten van de energie branche komen hierin aan bod.

Aanmelden

17 mei: Training energie MKB

In de training energie MKB zullen we nader ingaan op alle MKB proposities. Ook zullen wij de verschillen van de proposities nader toelichten.

Aanmelden

24 mei: Training energie Vast & Zeker

In de training Vast & Zeker zullen wij alle Maatwerk producten nader toelichten. In deze training laten wij ook de verschillen zien tussen de MKB- en Maatwerk producten.

Aanmelden

31 mei: Training APX / energie gevorderd

Training APX-Gevorderd: Deze training zal Patrick Schilperoord geven in samenwerking met Nieuwe Stroom. Daarnaast zullen wij dieper op de APX ingaan.

Aanmelden