Energie Verhuizen

Banner_energie_content

Utility Provider feliciteert u graag met uw nieuwe woning. Als u een nieuwe woning betrekt heeft u veel dingen aan uw hoofd. Dan is het prettig als wij uw nutsvoorzieningen gemakkelijk en onafhankelijk regelen. U wilt uiteraard een goede service en een scherp aanbod. Utility Provider werkt samen met energieaanbieders, regionale kabelbedrijven en ADSL aanbieders. U hoeft zich nergens in te verdiepen aangezien wij op basis van uw wensen de beste aanbieders selecteren per maand.

Hoe werkt het ?

Na het tekenen van de huur- of koopovereenkomst weet u de datum van overdracht van uw nieuwe woning. Op deze datum dient u een energieleverancier, waterleverancier en internetleverancier te hebben. Utility Provider kan kosteloos voor u regelen dat op de overdrachtsdatum alle leveranciers zijn aangesloten zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij kunnen dit kosteloos doen aangezien wij betaald krijgen van de leveranciers. Wij inventariseren altijd uitgebreid aan welke eisen de leveranciers moeten voldoen. Mocht u in een tijdelijke woning zitten dan is het niet logisch voor een vast contract te kiezen, maar voor een flexibel contract van een energie – en internetleverancier.

kiki

Verhuizen en veranderen ?

Als u gaat verhuizen en u heeft op uw huidige woning nog een energiecontract, dan kunt u deze opzeggen. U dient wel goed te controleren of u nog een lopend contract heeft anders mag uw energieleverancier u om een vergoeding vragen. Utility Provider kan met uw toestemming controleren of u nog in contract zit. Bij een variabel contract, dus zonder einddatum, kunt u kosteloos overstappen en een nieuw en voordelig contract afsluiten op uw nieuwe woning.  Zit u nog in het contract, dan kunnen wij uw bestaande contract verhuizen naar uw nieuwe woning. De energieleverancier moet aan u de meterstanden opvragen. Schrijf op de dag van de verhuizing de meterstanden op. Wij adviseren u een duidelijke foto te maken van de meters met de krant van vandaag.

Wegens onderhoud van onze servers is het niet mogelijk om orders te verwerken op zaterdag 20 januari 2018 tussen 22.00 en 00.00.

Due to server updates we are unable to process orders, these update will be made on Saturday 20 January 2018 from 22.00 till 00.00.