Energie Verhuizen

Banner_energie_content

Utility Provider feliciteert u graag met uw nieuwe woning. Als u een nieuwe woning betrekt heeft u veel dingen aan uw hoofd. Dan is het prettig als wij uw nutsvoorzieningen gemakkelijk en onafhankelijk regelen. U wilt uiteraard een goede service en een scherp aanbod. Utility Provider werkt samen met energieaanbieders, regionale kabelbedrijven en ADSL aanbieders. U hoeft zich nergens in te verdiepen aangezien wij op basis van uw wensen de beste aanbieders selecteren per maand.

Hoe werkt het ?

Na het tekenen van de huur- of koopovereenkomst weet u de datum van overdracht van uw nieuwe woning. Op deze datum dient u een energieleverancier, waterleverancier en internetleverancier te hebben. Utility Provider kan kosteloos voor u regelen dat op de overdrachtsdatum alle leveranciers zijn aangesloten zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij kunnen dit kosteloos doen aangezien wij betaald krijgen van de leveranciers. Wij inventariseren altijd uitgebreid aan welke eisen de leveranciers moeten voldoen. Mocht u in een tijdelijke woning zitten dan is het niet logisch voor een vast contract te kiezen, maar voor een flexibel contract van een energie – en internetleverancier.

kiki

Verhuizen en veranderen ?

Als u gaat verhuizen en u heeft op uw huidige woning nog een energiecontract, dan kunt u deze opzeggen. U dient wel goed te controleren of u nog een lopend contract heeft anders mag uw energieleverancier u om een vergoeding vragen. Utility Provider kan met uw toestemming controleren of u nog in contract zit. Bij een variabel contract, dus zonder einddatum, kunt u kosteloos overstappen en een nieuw en voordelig contract afsluiten op uw nieuwe woning.  Zit u nog in het contract, dan kunnen wij uw bestaande contract verhuizen naar uw nieuwe woning. De energieleverancier moet aan u de meterstanden opvragen. Schrijf op de dag van de verhuizing de meterstanden op. Wij adviseren u een duidelijke foto te maken van de meters met de krant van vandaag.