Nieuwe Bedrijfsruimte

Banner_zakelijk_energie

Utility Provider feliciteert u graag met uw nieuwe bedrijfsruimte. Als u een nieuwe bedrijfsruimte in trekt, moet er veel geregeld worden. Dan is het erg prettig als Utility-provider.nl kosteloos alle nutsvoorzieningen regelt zoals energie, internet, telefoon en water. U wilt uiteraard een goede service en een scherp aanbod. Utility Provider werkt samen met energieaanbieders, regionale kabelbedrijven en ADSL aanbieders. U hoeft zich nergens in te verdiepen aangezien wij op basis van uw wensen de beste aanbieders selecteren per maand.

Hoe werkt het ?

Na het tekenen van de huur- of koopovereenkomst weet u de datum van overdracht van het nieuwe bedrijfspand. Op deze datum dient u een energieleverancier, waterleverancier en internetleverancier te hebben. Utility Provider kan kosteloos voor u regelen dat op de overdrachtsdatum alle leveranciers zijn aangesloten zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij kunnen dit kosteloos doen aangezien wij betaald krijgen van de leveranciers. Wij inventariseren altijd uitgebreid aan welke eisen de leveranciers moeten voldoen. Wij kunnen ook adviseren over piekbelasting, meters en LED verlichting.

kiki

Zakelijk Verhuizen

Als u gaat verhuizen en u heeft op uw huidige bedrijfsruimte nog een energiecontract, dan kunt u deze opzeggen. U dient wel goed te controleren of u nog een lopend contract heeft, anders mag uw energieleverancier u een vergoeding opleggen. Utility Provider kan met uw toestemming controleren of u nog in contract zit. Bij een variabel contract, dus zonder einddatum , kunt u kosteloos overstappen en een nieuw en voordelig contract afsluiten op uw nieuwe pand.  Zit u nog in het contract, dan kunnen wij uw bestaande contract verhuizen naar uw nieuwe pand. De energieleverancier moet aan u de meterstanden opvragen. Schrijf op de dag van de verhuizing de meterstanden op. Wij adviseren u een duidelijke foto te maken van de meters met de krant van vandaag.