Wie zijn Wij ?

In 2013 is Utility Provider opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een enthousiast team.

Utility Provider is serviceprovider voor vastgoed partijen, financieel dienstverleners, relocation bureau’s en wederverkopers. Utility Provider doet twee dingen: mensen helpen in een verhuisbeweging met hun nutsvoorzieningen en mensen helpen besparen op diensten die ze elke dag gebruiken zoals energie, internet, tv, mobiel, verzekeringen en water.

Utility Provider

Wij werken samen met circa 1100 partners in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk om mensen te helpen met de nutsvoorzieningen in een verhuisbeweging en besparen op diensten die ze elke dag gebruiken.

Onze missie: “Zo veel mogelijk mensen in een verhuisbeweging en bedrijven persoonlijk adviseren en ontzorgen door vakkundig opgeleid personeel, op het gebied van nutsvoorzieningen, zowel nationaal als internationaal”.

Utility_Provider_1080-2

Wegens onderhoud van onze servers is het niet mogelijk om orders te verwerken op zaterdag 20 januari 2018 tussen 22.00 en 00.00.

Due to server updates we are unable to process orders, these update will be made on Saturday 20 January 2018 from 22.00 till 00.00.