Internet,TV en bellen

Banner_Internet_content

De afgelopen jaren zijn er best wat ontwikkelingen geweest bij de internetproviders. Zit u al jaren bij dezelfde provider? Dan kan het zijn dat u niet meer de beste voorwaarden, prijs en opties heeft. Utility-Provider.nl zoekt het graag voor u uit.

Welke Netwerken ?

U zou al snel denken internet is gewoon internet!? De meest gangbare netwerken in Nederland zijn :

  • ADSL
  • Kabel
  • Glasvezel
  • Mobiel internet

Met ADSL gebruik je de telefoonlijn en de techniek is al redelijk oud. De prijzen zijn vaak wel scherp. Met kabel wordt er gebruik gemaakt van de COAX kabel. Het kabelnetwerk is moderner en beidt hogere snelheden dan het ADSL netwerk. Mocht u kiezen voor de optie TV dan is de kwaliteit van de TV vaak beter dan ADSL. Met glasvezel wordt er gebruik gemaakt van het meest moderne netwerk in Nederland. Een groot voordeel is dat download en upload vaak gelijkwaardig is. Via onze internetvergelijker kunt de beschikbaarheid van de verschillende netwerken bekijken.

kiki

Overstappen Internetleverancier

U wilt wellicht minder betalen voor uw Alles in 1 pakket of u wilt een hogere snelheid aangezien het hele gezin met de iPad op het netwerk zit. U kunt eenvoudig overstappen via onze internetvergelijker en gebruik maken van de gratis overstapservice. Uiteraard heeft u na de bevestiging van de internetleverancier nog 14 dagen bedenktijd.