Vergelijken Internet,TV en Bellen

Banner_Internet_content

Wellicht gaat u verhuizen en wilt u weten wat er beschikbaar is op uw adres. U kunt bij ons de postcode check doen om te zien welke internetleveranciers er leverbaar zijn. U wilt wellicht minder betalen voor uw Alles in 1 pakket of u wilt een hogere snelheid aangezien het hele gezin met de iPad op het netwerk zit. U kunt eenvoudig overstappen via onze internetvergelijker en gebruik maken van de gratis overstapservice. Uiteraard heeft u na de bevestiging van de internetleverancier nog 14 dagen bedenktijd.

Verhuizen en Internet

Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Als u een nieuwe woning betrekt heeft u veel dingen aan uw hoofd. Dan is het prettig als wij uw internet, TV en bellen gemakkelijk en onafhankelijk regelen. Het is fijn als het internetpakket wordt afgeleverd door de internetleverancier op het moment dat u de sleutel krijgt. De levertijd is afhankelijk van het netwerk waar u voor kiest. ADSL circa 3 weken, Glasvezel circa 3 weken en Kabel circa 1 week. Wij werken met alle leveranciers samen zodat u onafhankelijk, snel en met een scherpe prijs kan genieten van internet, TV en bellen in de nieuwe woning.

kiki

Overstappen Internet

Wil je goedkoop internetten, bellen en TV kijken ? U hoeft niet meer verder te kijken. Maak vandaag eenvoudig een vergelijking tussen de verschillende internetleveranciers. Op deze manier betaalt u vaak een lagere prijs en krijgt betere opties en voorwaarden. Maak gebruik van onze gratis overstapservice zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe internetleverancier.