Zakelijk Mobiel

Utility-provider.nl biedt u als ondernemer diverse mogelijkheden om een mobiel abonnement te regelen bij verschillende leveranciers zoals : KPN, Telfort, T-Mobile, Tele2 en Vodafone.

Hoe Werkt het ?

Wij vergelijken bijna alle telecomproviders en kiezen de beste abonnementen die passen bij jullie organisatie. Wij gaan in gesprek met alle providers om zo de beste deal te maken. Na de inventarisatie van de behoefte en wensen komen wij met een analyse en offerte. Na het akkoord regelen wij alles tot in de puntjes. U bent dan volledig ontzorgd en voorzien van een optimaal aanbod.

kiki

Nieuw zakelijk Abonnement aanvragen

De onafhankelijke en deskundige medewerkers staan klaar voor elke bedrijf, klein of groot. Wij leveren maatwerk gebaseerd op belgedrag, datagebruik en prijs. Wij hebben altijd een adviseur in de buurt om face to face alles te regelen. Daarnaast kunnen onze adviseurs ervoor zorgen dat u mobiele nummer altijd kunt behouden als u overstapt naar een andere provider.

Wegens onderhoud van onze servers is het niet mogelijk om orders te verwerken op zaterdag 20 januari 2018 tussen 22.00 en 00.00.

Due to server updates we are unable to process orders, these update will be made on Saturday 20 January 2018 from 22.00 till 00.00.