Informatie Inventarisgoederenverzekering

Banner_verzekerering_content

Je hebt jouw inventaris en goederen hard nodig om je bedrijf te runnen. Een Inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen schade aan je goederen en inventaris.

Dekking Inventarisgoederenverekering

Inventaris/Goederen

  • Dekking voor schade na brand, storm, waterschade, inbraak, diefstal of blikseminslag.
  • Overspanning door bliksem is standaard meeverzekerd tot 25% van het verzekerd bedrag, met een maximum van € 50.000,-.
  • Er is ook dekking voor hak- en breekwerk bij de opsporing en reparatie van leidingschade, tot 10% van het verzekerd bedrag.
  • Schade als gevolg van sneeuwdruk is verzekerd tot het verzekerd bedrag, met een maximum van € 500.000,- per gebeurtenis. Sneeuwdruk is de druk van een sneeuw- of ijslaag op een plat dak waardoor uw bedrijfsgebouw geheel of gedeeltelijk instort.
  • Inventaris is tegen nieuwwaarde verzekerd en goederen zijn tegen dagwaarde verzekerd.

Elektronica
Meer informatie over de Elektronicaverzekering neem contact op.

Huurdersbelang
Huurdersbelang is tot € 10.000,- standaard meeverzekerd. Een hoger bedrag is mogelijk. Huurdersbelang is tegen nieuwwaarde verzekerd

Koelschade
Koelschade is voor detailhandel en horeca standaard meeverzekerd tot € 5.000,-. Een hoger bedrag is aanvullend te verzekeren, mogelijk, tot € 7.500,- of € 10.000,-. Koelschade is tegen dagwaarde verzekerd.

Banner_verzekerering_bellen

Ik wil gebeld worden over:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

captcha

Wegens onderhoud van onze servers is het niet mogelijk om orders te verwerken op zaterdag 20 januari 2018 tussen 22.00 en 00.00.

Due to server updates we are unable to process orders, these update will be made on Saturday 20 January 2018 from 22.00 till 00.00.